Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Doodzieke kinderen krijgen hulp van Efteling-topman

09-06-2014, 22.15 uur

Een voormalig manager van de Efteling gaat een ondernemer helpen bij het ontwikkelen van een pretpark speciaal voor ongeneeslijk zieke kinderen. Rein Lander van de Stichting Pallieter heeft zijn zinnen gezet op het realiseren van een een attractiepark "waar een lach en een traan samengaan".

Eén probleem: hij weet niets van het bouwen van attractieparken. "Een ex-topman van de Efteling gaat ons daarom advies geven. Hij heeft er twintig jaar gewerkt en weet waar-ie over praat", vertelt Rein aan Looopings. Hij weigert echter te zeggen wie dat prominente Efteling-gezicht is.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be