Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park-directeur presenteert dronebeelden van vernieuwd Oostenrijks themagebied

15-02-2024, 11.14 uur

Europa-Park opent dit jaar een vernieuwd gedeelte in themagebied Oostenrijk. Na een grote brand maakte de Zauberwelt der Diamanten plaats voor de Zauberschlucht der Diamanten, waar een achtbaan en een waterbaan doorheen lopen. In de diamantkloof wordt ook het nieuwe avonturenparcours Yomi Adventure Trail aangelegd.

Powered coaster Alpenexpress Enzian en boomstambaan Tiroler Wildwasserbahn zijn opnieuw opgebouwd, met nieuwe onderdelen. Op X publiceerde Europa-Park-directeur Michael Mack vanochtend een dromerige dronevideo van de vorderingen bouwplaats. Een deel van het rotswerk is af, blijkt uit de luchtbeelden.

Ook de banen van beide attracties zijn inmiddels compleet. "Maak je klaar om de magie opnieuw te ontdekken!", schrijft Mack erbij. "Ik kan niet wachten op de heropening." De openingsdatum is nog niet bekendgemaakt. Het zomerseizoen start officieel op zaterdag 23 maart, maar zes dagen eerder gaan de poorten al open voor een voorproefje.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be