Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell organiseert fandag met youtubers Rutger en Thomas

14-02-2024, 11.10 uur

Duinrell staat komend voorjaar in het teken van twee Nederlandse youtubers. In het Wassenaarse attractiepark vindt op zondag 21 april de Rutger & Thomas Fandag plaats, met influencerkoppel Rutger Vink en Thomas van Grinsven. Beide heren zijn aanwezig voor een vragensessie in het zogenoemde Q&A Theater.

Daarnaast kunnen bezoekers een speurtocht doen en worden er speciale souvenirs verkocht. Het evenement hangt samen met het kinderboek Het Pretpark, verschenen in 2023. In het boek reizen Vink en Van Grinsven naar het fictieve Japanse attractiepark Pacoland, dat draait om hun hond Paco.

"Duinrell is op 21 april speciaal ingericht voor onze fans", schrijven de hoofdrolspelers. De attracties zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zwemmen in het Tikibad kan tussen 10.00 en 22.00 uur, tegen bijbetaling. Er staan geen foto- of signeermomenten op het programma. De hond Paco is er zelf niet bij.

Tickets
Losse tickets kosten online 29,95 euro. Abonnementhouders van Duinrell moeten bijbetalen voor de extra activiteiten. Wie kiest voor een verblijf in een Duingalow, ontvangt ook een Paco-knuffel en het boek Het Pretpark.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be