Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris druk bezig met renovatie Big Thunder Mountain

12-02-2024, 15.41 uurBeeld: Jack en Ryan, @DLPGuestEN e.a.

Big Thunder Mountain in Disneyland Paris blijft tot half maart dicht. Sinds eind januari wordt er hard gewerkt rond de populaire mijntrein. Op nieuwe detailfoto's is te zien hoe gespecialiseerde onderhoudsmedewerkers zich ontfermen over de 32 jaar oude achtbaanrail.

Daarvoor wordt gebruikgemaakt van speciale apparatuur. Sommige delen van het spoor zijn overdekt met zeilen en tenten, om droog te kunnen werken. Ook staan hier en daar steigerconstructies op de berg.

Vanwege de sluiting van de rollercoaster is een groot deel van cowboygebied Frontierland afgesloten met bouwschuttingen. Op het pad langs de ingang van Big Thunder Mountain wandelen bezoekers tussen de afzettingen. Daar wordt ook gewerkt aan een nieuwe snacklocatie, die Overland Trail Cafe gaat heten.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be