Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park vertoont Super Bowl vannacht op groot scherm

11-02-2024, 19.24 uur

Fans van de Super Bowl kunnen vannacht terecht in Europa-Park. Het Duitse attractiepark vertoont de American football-finale in de nacht van zondag op maandag op een groot scherm. Geïnteresseerden kunnen vanaf 22.00 uur terecht in Bubba Svens, onderdeel van viersterrenhotel Krønasår.

In de langverwachte finale nemen de Kansas City Chiefs het op tegen de San Francisco 49ers. Europa-Park zorgt voor een "authentiek Amerikaans all-you-can-eat-and-drink-menu om de zenuwen de baas te blijven". Het aanbod bestaat onder meer uit kippenvleugels, taco's en burgers.

De wedstrijd zal te volgen zijn op elf tv-schermen en één groot scherm. Europa-Park heeft ook de spelers en cheerleaders van het Duitse footballteam Frankfurt Galaxy uitgenodigd.

Taylor Swift
De Super Bowl start om 00.30 uur Nederlandse tijd. Doorgaans duren finales drieënhalf uur, inclusief de beroemde halftime show. Veel tv-kijkers zullen dit jaar ook oog hebben voor zangeres Taylor Swift, de vriendin van Kansas-speler Travis Kelce.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be