Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen heeft Facebook-pagina na maanden weer terug

09-02-2024, 09.49 uur

De Facebook-pagina van Wildlands Adventure Zoo Emmen is weer online. Eind november werd het socialmedia-kanaal uit de lucht gehaald door Facebook-moederbedrijf Meta. Het Wildlands-team moest een hoop geduld hebben om de pagina weer terug te krijgen.

Meta zou de pagina "uit voorzorg" verwijderd hebben na het signaleren van "verdachte activiteiten bij een extern contact", laat de Drentse dierentuin weten.

"Omdat dit contact een koppeling leek te hebben met de Wildlands-pagina, werd deze zolang het onderzoek duurde op non-actief gezet." Dat nam ruim twee maanden in beslag.

Ongeschonden
"Uiteindelijk bleek er niets aan de hand", meldt Wildlands. Men noemt het jammer dat het onderzoek zo lang heeft moeten duren. Tegelijkertijd is Wildlands "opgelucht" dat de pagina vlak voor de voorjaarsvakantie "ongeschonden" terug is, inclusief de 130.000 volgers.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be