Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Attractiebouwer KMG presenteert nieuwe thrillride van 24 meter hoog

09-02-2024, 11.27 uur

De bekende Nederlandse attractiebouwer KMG Rides, gevestigd in het Gelderse Neede, brengt een nieuwe kermisattractie op de markt. In 2025 wordt het eerste exemplaar van Lunarix afgeleverd, een spectaculaire 24 meter hoge thrillride.

De constructie bestaat uit een lange arm met aan beide uiteinden acht gondels die vrij kunnen bewegen. KMG belooft dat het gevaarte zal opvallen dankzij "een indrukwekkend led-pakket". Het design is uitgewerkt door illustrator Tim Beeren.

Lunarix kan getransporteerd worden op één trailer. Voor de opbouw is geen hijskraan nodig. "De eerste Lunarix maakt zijn debuut in 2025, op een uiterst geheime locatie", aldus de maker. "Maak je klaar om de ruimte in te vliegen."

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be