Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Plopsa's Holiday Park organiseert voor het eerst carnavalsfeest

10-02-2024, 15.17 uur

Het Duitse Plopsa-pretpark Holiday Park is voor het eerst het toneel van een carnavalsevenement. Bezoekers kunnen de carnavalsvakantie doorbrengen in het overdekte gedeelte Holiday Indoor, bedoeld voor jonge kinderen.

Het evenement, dat Faschingsspaß wordt genoemd, duurt van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 februari. Naast de reguliere attracties zorgt Holiday Park voor extra activiteiten, waaronder kinderspelletjes, een polonaise en een twee uur durende carnavalsdisco met mascottes Maya de Bij en Holly.

De finale wordt gevormd door een enorme ballonnendouche met duizend ballonnen. "We moedigen het dragen van verkleedkleding aan", aldus Holiday Park. In Holiday Indoor zijn onder andere een achtbaan, een dierenmolen, een elfencarrousel, een ballenbad en een reuzenglijbaan te vinden.

Abonnementhouders
Het evenement duurt van 11.00 tot 18.00 uur. Directeur Bernd Beitz wil naar eigen zeggen vooral abonnementhouders een extra reden geven om langs te komen. "We willen hen nog meer toegevoegde waarde bieden." Losse tickets zijn online verkrijgbaar voor 20 euro.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be