Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe afleveringen van Efteling-serie Jokie: op avontuur in het attractiepark

05-02-2024, 13.35 uur

Een nieuwe reeks afleveringen van de Efteling-serie Jokie speelt zich af ín het attractiepark. Tot nu toe gingen Carnaval Festival-figuren Jokie en Jet steeds met hun luchtballon op reis naar allerlei uithoeken van de wereld. In de nieuwe serie blijven de vrolijke nar en de paarse vogel dichtbij huis: ze beleven avonturen in de Efteling zelf.

"Hier komen ze allerlei Efteling-bewoners tegen, en helpen ze met allerlei klusjes en uitdagingen in het park", laat de Efteling weten. De afleveringen verschijnen op het YouTube-kanaal Efteling Jokie, waar inmiddels twee delen en een muziekvideo te vinden zijn.

In de eerste aflevering wandelen Jokie en Jet door het Sprookjesbos, waar ze de schat van Draak Lichtgeraakt tegenkomen. Aflevering twee draait om een eendje bij de Gondoletta-vijver die zijn moeder is kwijtgeraakt. Daar hoort ook het lied Eendje In Zijn Eentje bij.

Zeven Geitjes
De komende tijd wordt op elke vrijdag een nieuwe aflevering toegevoegd aan de afspeellijst. In toekomstige video's zullen ook onder andere de Fakir, Max en Moritz en de Zeven Geitjes voorbijkomen. Het Jokie-kanaal telt momenteel bijna 200.000 abonnees en 103 video's.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be