Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium verloot romantisch valentijnsdiner in attractie Popcorn Revenge

05-02-2024, 15.03 uur

Walibi Belgium viert Valentijnsdag met een speciale actie. Deelnemers van een online wedstrijd maken kans op een bijzondere culinaire ervaring: een romantisch valentijnsdiner ín een attractie. Wie wint, krijgt op woensdag 14 februari een viergangenmenu voorgeschoteld in een scène van de darkride Popcorn Revenge.

Het pretpark nodigt vijf personen en hun geliefden uit. Walibi noemt het "een ongewone gastronomische ervaring". Het menu wordt gecreëerd en samengesteld door topchef Alexandre Ciriello van het gerenommeerde restaurant L'Horizon in Chaumont-Gistoux. "Zijn verfijnde keuken belooft de smaakpapillen van de winnaars te verrukken."

Ciriello belooft "iets wat nog nooit eerder is vertoond in Europa". Meedoen kan door vóór zaterdag 10 februari een speciale wedstrijdsite te bezoeken, te vinden op de socialmedia-kanalen van het park. Daar is het mogelijk om een digitale gokautomaat te bedienen. Wie drie mascottes met hart op rij krijgt, mag op Valentijnsdag aanschuiven in de attractie.

Schieten
Popcorn Revenge, geopend in 2019, draait om een bioscoop waar de popcorn tot leven is gekomen. Normaal gesproken moeten bezoekers vanuit karretjes op de popcorn schieten. Walibi Belgium blijft tot eind maart gesloten voor publiek. De directie speelt met de gedachte om in de toekomst wel open te gaan in februari.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be