Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland wil extra weekend Halloween Fright Nights in 2024

01-02-2024, 20.04 uurBeeld: Cinderella Wemmers Fotografie

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland duren dit jaar waarschijnlijk langer dan gewoonlijk. Het populair horror-evenement in het pretpark start normaal gesproken in het tweede weekend van oktober. In 2024 kan naar verwachting al in het eerste weekend gegriezeld worden.

Dat blijkt uit een mail die acteurs vandaag hebben gekregen. Het idee is om Halloween Fright Nights te laten plaatsvinden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober, zaterdag 12 en zondag 13 oktober, zaterdag 19 en zondag 20 oktober, vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober en donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november.

De data zijn onder voorbehoud: ze staan nog niet helemaal vast. Walibi communiceert de exacte informatie pas later in het seizoen. Op de openingskalender van 2024 - zowel online als in folders - is de maand oktober nog niet ingevuld.

Dertien stuks
Als de wijziging doorgaat, komt het totale aantal Fright Nights uit op dertien stuks. Dat is één dag meer dan in 2023. Er valt namelijk ook een dag weg: de donderdag van de herfstvakantie in Zuid-Nederland. Het zuiden heeft dit jaar vakantie van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober.

De herfstvakantie voor de regio's Midden-Nederland en Noord-Nederland duurt van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november. Familie-evenement Halloween Spooky Days keert ook terug, op alle Fright Nights-dagen en op alle dagen tijdens de twee vakantieweken. Dat zijn er in totaal twintig.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be