Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Maximale entreeprijs Phantasialand zakt dit jaar van 71 naar 64 euro

28-03-2024, 11.28 uur

Phantasialand vraagt dit seizoen minder voor een dagticket dan vorig jaar. Hoewel de reguliere entreeprijs is gestegen, ging het maximale tarief omlaag. In plaats van 71 euro zijn bezoekers in 2024 maximaal 64 euro kwijt voor een kaartje. Dat heeft te maken met het wegvallen van een toeslag.

Voorheen rekende het Duitse pretpark een Same Day-Ticket-toeslag: wie op de bezoekdag zelf een kaartje kocht - online of aan de kassa - moest 10 euro per persoon bijbetalen. Op die manier wilde Phantasialand het vooraf boeken van entreebewijzen aanmoedigen.

Zo kon de maximale toegangsprijs vorig jaar stijgen naar 71 euro. Nu werkt Phantasialand met twee basisprijzen: 57 euro in het laagseizoen en 64 euro op drukke dagen.

Korting
Daar komt geen toeslag meer bij. Wel is het mogelijk om veel korting te krijgen door tickets op tijd online aan te schaffen. Men biedt momenteel bijvoorbeeld kaarten aan voor 29 euro per stuk, voor een bezoek op een doordeweekse dag in juni.

Vandaag begon het nieuwe Phantasialand-seizoen. Het park presenteert twee nieuwe attracties voor de kleintjes: de speeltuin Mopti's Monkey Depot in themadeel Deep in Africa en het speelgebied Avoras in themawereld Wuze Town.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be