Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Dierentuingame Planet Zoo vanaf morgen beschikbaar op PlayStation en Xbox

25-03-2024, 18.32 uur

Het bekende dierentuinspel Planet Zoo is vanaf morgen ook te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S. Ontwikkelaar Frontier Developments brengt een speciale Console Edition uit van de dierentuinsimulatie. Sinds de release in 2019 was de game alleen beschikbaar voor Windows-computers.

Planet Zoo - van de makers van Planet Coaster - draait om het bouwen van een zo mooi mogelijke dierentuin, met tevreden dieren, bezoekers en medewerkers. "Creëer unieke leefgebieden en uitgestrekte landschappen en maak zinvolle keuzes om dieren te verzorgen terwijl je de wildste dierentuinen ter wereld intuïtief aanlegt en beheert", luidt de beschrijving.

Er zijn vier verschillende speltypes: Carrière, Franchise, Uitdaging en Uitdaging. Het basisspel kost 49,99 euro. Met een Deluxe Edition (59,99 euro) krijgen gamers zestien extra diersoorten en twee extra scenario's. De Ultimate Edition (119,99 euro) staat garant voor een seizoenpas die het komende jaar toegang biedt tot veertien uitbreidingspakketten met 81 diersoorten, vijftien scenario's en ruim tweeduizend decorstukken.

Authentieke ervaring
Ten opzichte van het originele spel heeft Frontier gezorgd voor "meer dan vier jaar aan updates en tal van kwaliteitsverbeteringen". PlayStation- en Xbox-gebruikers krijgen volgens de makers "een authentieke Planet Zoo-ervaring, met intuïtieve gamepadbesturing en krachtige creatieve functies". Er is geen multiplayermodus.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be