Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Weer Nederlandse leverancier van waterattracties omgevallen: Pooljoy failliet

31-01-2024, 09.23 uur

Opnieuw is een Nederlands bedrijf uit de wereld van waterattracties en zwembaden failliet verklaard. De firma Pooljoy uit het Noord-Brabantse Eersel ging afgelopen maand bankroet. Inmiddels is de catalogus overgenomen door een concurrent: Avasto Recreatietechniek uit Oudewater.

Pooljoy was gespecialiseerd in het fabriceren van waterspeeltuinen, inclusief decoraties en kleine waterglijbanen. De materialen van Pooljoy zijn onlangs overgebracht naar Avasto. Personeelsleden verhuizen niet mee. Directeur Yves Kenens had het bedrijf al verlaten.

Avasto gaat naar eigen zeggen proberen om zo veel mogelijk lopende projecten van Pooljoy voort te zetten. Eerder nam de leverancier al een deel van het personeelsbestand van de failliete fabrikant Van Egdom Recreatietechniek over. De catalogus ging naar Wiegand Waterrides uit Duitsland.

Doorstart
Deze maand ging ook iSlide failliet, een Nederlandse leverancier van glijbaantechnologie. Die partij maakt een doorstart.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be