Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Directrice Toverland: 'Deze achtbaan wil ik'

31-05-2014, 22.21 uur | Reacties

Als het aan de bazin van Toverland ligt, staat deze 73 meter hoge mega-achtbaan binnenkort in Limburg. Directrice Caroline Kortooms droomt ervan om de rollercoaster Silver Star uit Europa-Park (Duitsland) naar Toverland te halen.

Dat vertelt ze in een interview. Silver Star is een zeer uitgestrekte 'hyper coaster' van meer dan anderhalve kilometer lang. De baan heeft geen inversies, maar haalt wel een topsnelheid van 127 kilometer per uur.

Dat Caroline de topattractie op haar verlanglijstje heeft staan, wil helaas niet zeggen dat de bouw morgen kan beginnen: "Mijn voorkeur is echt een persoonlijke voorkeur. We hebben eerst andere dingen die we willen realiseren." Ze geeft wel toe dat een dergelijke achtbaan van megaformaat voorkomt in het meerjarenplan van Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be