Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Directrice Toverland: 'Deze achtbaan wil ik'

31-05-2014, 22.21 uur

Als het aan de bazin van Toverland ligt, staat deze 73 meter hoge mega-achtbaan binnenkort in Limburg. Directrice Caroline Kortooms droomt ervan om de rollercoaster Silver Star uit Europa-Park (Duitsland) naar Toverland te halen.

Dat vertelt ze in een interview. Silver Star is een zeer uitgestrekte 'hyper coaster' van meer dan anderhalve kilometer lang. De baan heeft geen inversies, maar haalt wel een topsnelheid van 127 kilometer per uur.

Dat Caroline de topattractie op haar verlanglijstje heeft staan, wil helaas niet zeggen dat de bouw morgen kan beginnen: "Mijn voorkeur is echt een persoonlijke voorkeur. We hebben eerst andere dingen die we willen realiseren." Ze geeft wel toe dat een dergelijke achtbaan van megaformaat voorkomt in het meerjarenplan van Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be