Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heropent Bosrijk-restaurant: kil uiterlijk zonder Efteling-sfeer

29-01-2024, 19.20 uurBeeld: @84eric

Het restaurant van Efteling-vakantiepark Bosrijk is heropend. Na een wekenlange verbouwing kunnen vakantiegasten weer terecht in het Eethuys voor een hapje en een drankje. Het nieuwe interieur is opvallend kil: nagenoeg alle Eftelingse sfeerelementen zijn vakkundig verwijderd.

Voorheen had het Eethuys een huiselijke sfeer, met warme houttinten, ouderwets stucwerk en een gedetailleerd Efteling-schilderij. Voortaan oogt de ruimte rechttoe rechtaan, met lichtgrijs als basiskleur. De muren werden bedekt met grijze panelen. Ook de banken zijn grijs. Op de pilaren verschenen witte tegels.

De Efteling noemt het zelf "fris en modern". Al met al heeft het interieur nu meer weg van een Ikea- of La Place-restaurant dan een Efteling-etablissement, blijkt uit foto's van Eric Rovers. Ook de naastgelegen receptie onderging een gedaantewisseling. Er kwam onder meer een nieuwe balie in de vorm van een grote ladekast.



























Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be