Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nederlands bedrijf levert attractie voor grootste cruiseschip ter wereld

24-01-2024, 21.50 uur

Op het grootste cruiseschip ter wereld is een attractie te vinden van Nederlandse makelij. Het gigantische schip Icon of the Seas wordt over enkele dagen officieel in gebruik genomen. Vakantiegasten krijgen verschillende attracties voorgeschoteld. Eén daarvan is gemaakt door een bedrijf uit het Brabantse Vught.

De bouw van Icon of the Seas kostte 1,65 miljard euro. Het schip van de Royal Caribbean Group is 365 meter lang en 48 meter breed. Er is plek voor 7600 passagiers en 2350 medewerkers. Op de boot bevindt zich het grootste waterpark op zee: Thrill Island, met zes glijbanen. Andere blikvangers zijn de overdekte AquaDome en een schaatsbaan.

De Nederlandse partij Wooddesign Amusement Rides werd ingeschakeld voor de bouw een carrousel in zeethema. De draaimolen is onderdeel van het familiegebied Surfside. Op de Facebook-pagina van de fabrikant verscheen een video van het eindresultaat.

Efteling
"Ontdek onze nieuwste thema-carrousel!", luidt de beschrijving. "Je vindt deze schoonheid op het grootste cruiseschip ter wereld." Wooddesign, gespecialiseerd in allerlei soorten molens, leverde eerder attracties voor onder andere de Efteling, Toverland en de Plopsa-parken.Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be