Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Hoogste punt van Efteling-attractie Danse Macabre wordt volgende week bereikt

23-01-2024, 17.06 uurBeeld: @jeroen989

De Efteling werkt toe naar een bijzondere mijlpaal op de bouwplaats van Danse Macabre. Volgende week bereikt men het hoogste punt van het attractiegebouw. Op donderdagochtend 1 februari wordt een 4 meter hoge spitse toren - een zogeheten pinakel - op het dak van het gebouw gehesen.

Dat wordt het hoogste punt van Danse Macabre. Het gebouw van ongeveer 20 meter hoog is vormgegeven als een eeuwenoud vervallen en verlaten abdijcomplex, waarvan het dak is ingestort. Eenmaal binnen ontdekken bezoekers vanaf komend najaar een spookspektakel.

De Efteling organiseert een persmoment om het bereiken van het hoogste punt te vieren. Er vindt een bijeenkomst plaats met onder andere directeur product, markt en imago Koen Sanders en ontwerper Jeroen Verheij. Danse Macabre is de vervanger van het in 2022 gesloten Spookslot.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be