Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hotelkamers Efteling tijdelijk in gebruik als openbare toiletten

21-01-2024, 11.52 uur

De Efteling wringt zich in allerlei bochten om bouwwerkzaamheden in goede banen te leiden. Vanwege een renovatie kunnen de toiletten in het entreegebouw van Efteling-vakantiepark Bosrijk niet gebruikt worden. Er is een oplossing voor gevonden: enkele leegstaande hotelkamers fungeren tijdelijk als openbare wc's.

Efteling-bezoekers die de entree van Bosrijk passeren en een grote of kleine boodschap moeten doen, worden doorverwezen naar de eerste verdieping van het zogeheten Poorthuys. "Toiletten zijn te vinden in kamer 111, 112 en 113 op de eerste verdieping van het Poorthuys", valt te lezen op een affiche.

"Bereikbaar via de trap of lift." De toiletten zijn genderneutraal: een aanduiding voor mannen of vrouwen ontbreekt. Eén van de drie kamers heeft een badkamer die ook geschikt is voor rolstoelers.

Weekenden
De receptie en het restaurant van Bosrijk worden momenteel verbouwd. Naar verwachting duurt de klus tot eind deze maand. Het vakantiepark is om die reden voorlopig alleen geopend in de weekenden. Wie doordeweeks wil overnachten, wordt doorverwezen naar het Efteling Hotel of vakantiepark Loonsche Land.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be