Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Kassaprijzen Europa-Park flink omhoog: attractiepark 79,50 euro, Rulantica 55,50 euro

19-01-2024, 14.46 uur

De maximale entreeprijs van Europa-Park nadert dit jaar de 80 euro. Voor een dagticket voor het Zuid-Duitse attractiepark moet aan de kassa 71,50 of 79,50 euro betaald worden in 2024, afhankelijk van het bezoekmoment. Het hoogste tarief geldt onder meer in alle vakanties.

Wie online bestelt, krijgt 10 euro per persoon korting. Dan bedragen de tarieven voor volwassenen 61,50 of 69,50 euro. Vorig seizoen wisselde de online toegangsprijs nog tussen 57,50 en 65 euro. Aan de kassa rekenden bezoekers toen 67,50 of 75 euro af. Een parkeerplek kost 10 euro in 2024. Dat was 8 euro.

Ook de prijzen van waterwereld Rulantica gaan omhoog. Vanaf komend voorjaar wordt in het waterparadijs ook gewerkt met variabele ticketprijzen, net als in het nabijgelegen pretpark. Op rustige dagen kost een kaartje 50,50 euro aan de kassa, op drukke dagen vraagt men 55,50 euro.

Ticketshop
De online korting is iets lager dan in het geval van Europa-Park: 6 euro per persoon. Daardoor komen de prijzen in de digitale ticketshop uit op 44,50 of 49,50 euro. Het afgelopen jaar bedroeg de toegangsprijs voor Rulantica nog 44 euro via internet en 50 euro ter plaatse.

Voor Europa-Park staat 2024 in het teken van de opening van de spectaculaire nieuwe lanceerachtbaan Voltron Nevera, onderdeel van een Kroatisch gedeelte. Verder worden twee attracties in het Oostenrijkse themagebied heropend na een grote brand: een powered coaster en een boomstambaan. Het park voegt daar ook een avonturenparcours toe.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be