Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Lichtfestival Ouwehands Dierenpark gaat een maand langer door

18-01-2024, 21.25 uur

Ouwehands Dierenpark verlengt het evenement Light Nights. Eigenlijk zou het lichtfestival tot eind januari duren. De dierentuin heeft besloten om de lichtsculpturen te laten staan tot en met de voorjaarsvakantie.

Bezoekers kunnen zich na zonsondergang vergapen aan lichtobjecten in de stijl van dinosaurussen, onder de noemer Treasures of Time. Ze zijn nog te bewonderen op elke zaterdagavond in januari en februari, plus de zondag 18 tot en met vrijdag 23 februari.

"Wegens enthousiaste reacties en het mooie weer wordt Light Nights verlengd", laat het dierenpark in Rhenen weten. De lichtjesavonden duren van 18.00 tot 21.00 uur. Er moeten aparte tickets of combitickets voor gekocht worden.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be