Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Glijbaanbedrijf iSlide blijft bestaan: doorstart in afgeslankte vorm

03-02-2024, 16.27 uur

De Nederlandse firma iSlide blijft bestaan. Het bedrijf uit 's-Hertogenbosch, dat speciale effecten installeert in waterglijbanen, ging onlangs failliet. Er kan een doorstart gemaakt worden, meldt curator Rob van Seumeren aan Looopings.

Hij bereikte daarvoor naar eigen zeggen een overeenstemming met JNL B.V., een vennootschap dat eigendom is van iSlide-directeur Hennie van den Biggelaar. Die partij neemt de activa en activiteiten van iSlide over.

"JNL B.V. zal de activiteiten, naar ik begrepen heb, in afgeslankte vorm en op een andere locatie gaan voortzetten." Op de website en socialmedia-kanalen van iSlide valt nog niets te lezen over de ontwikkelingen. Een laatste bericht op LinkedIn gaat over de installatie van lichteffecten in een nieuwe glijbaan in vakantiepark Hof van Saksen.

Twee andere bedrijven
Het faillissement van iSlide volgde nadat eerder al twee andere bedrijven uit de wereld van Nederlandse waterattracties omvielen: Van Egdom Recreatietechniek en Pooljoy.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be