Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Video: ode aan kroketten in nieuw carnavalsnummer Attractiepark de Waarbeek

18-01-2024, 12.56 uur

De managers van Attractiepark de Waarbeek nemen zichzelf niet al te serieus. Het team van het Twentse pretpark heeft wederom een eigen carnavalsnummer uitgebracht. Nadat in een vorig lied al een eerbetoon werd gebracht aan frikandellen, zijn dit keer de kroketten aan de beurt.

Pret Met Mijn Kroket, zoals het nummer heet, werd gebaseerd op de melodie van Heaven Is a Place on Earth van Belinda Carlisle uit 1987. "Als ik 's ochtends de frituur weer aanzet, dan wordt mijn hart weer helemaal gek", zo luidt het refrein. "Ja wij hebben zo veel liefde voor vet. Ik heb pret met mijn kroket."

Postbode Pelle - een typetje van entertainer Maikel Rutgers - krijgt wederom gezelschap van Waarbeek-directeur Kevin Moespot. Naast een dosis zelfspot wordt geknipoogd naar enkele collega's. Zo komt Danny de den voorbij, de mascotte van het bevriende attractiepark Drouwenerzand.

Julianatoren
Verder roept Moespot meermaals "ik ben hier de eigenaar!", een verwijzing naar een komisch voorval met de eigenaar van de Julianatoren. Pret Met Mijn Kroket is vanaf vandaag te beluisteren op streamingdiensten. De videoclip staat op YouTube.

Het snackthema is toepasselijk: in de Waarbeek zijn snacks inbegrepen bij de entreeprijs. Behalve frikandellen en kroketten gaat het om kaassoufflés, friet, ijsjes, ranja, soep en belegde broodjes. Er zijn dus nog genoeg onderwerpen die de komende jaren bezongen kunnen worden.Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be