Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers zoenden vroeger wat af in de pikdonkere Diorama-hal

29-05-2014, 23.11 uur

Geen betere plek voor jonge meisjes om hun ontluikende seksualiteit te ontdekken dan in de Efteling. Althans, zo ging dat dertig jaar geleden.

Hordes tieners uit Kaatsheuvel en omstreken spraken na schooltijd stiekem af in het attractiepark om op afgelegen plekjes te flirten, te tongen en aan elkaar te zitten. In het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas deed de jeugd van toen vanavond een boekje open over de duistere kanten van de Efteling.

Vooral de pikdonkere Diorama-hal en de zogenaamde 'Tietenberg' bleken eind jaren tachtig gewilde zoenplekken. "In het Diorama was het donker en daar had niemand iets in de gaten."



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be