Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: medewerkers Walibi Belgium skiën langs attracties

17-01-2024, 21.06 uur

In Walibi Belgium is zo veel sneeuw gevallen dat er geskied kan worden. En dat is precies wat personeelsleden van het Belgische pretpark vanmiddag gedaan hebben. In een video op social media is te zien hoe een groepje medewerkers, gekleed in wintersportoutfits, het gesloten attractiepark doorkruist op ski's.

Het filmpje, dat ongeveer een halve minuut duurt, laat zien hoe de avonturiers arriveren bij de entree, om vervolgens te langlaufen richting mega coaster Kondaa. Een speciaal bordje geeft de resterende afstand aan, net als op een echte skipiste. Verder komt kindergebied Fun World in beeld, waar de kerstbomen nog staan.

Uiteindelijk dient een wandelpad bij waterattractie Radja River als een afdaling voor de skiërs. "Walibi is vandaag veranderd in een wintersportstation!", laat het park weten. Men suggereert om ook een rollercoaster te bedwingen, als ware het een skihelling. "Durf je de Weerwolf af te dalen op ski's?"

Showroom
Voor de uitrustingen werd samengewerkt met de lokale skiwinkel Martin Sport. Walibi Belgium heeft een historie met skiën: de trekpleister begon halverwege de jaren zeventig als een showroom voor een waterski-concept. De Franse parkeigenaar Compagnie des Alpes exploiteert ook verschillende skigebieden.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be