Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat kampvuur uit na klachten over rook

17-01-2024, 15.01 uur

Eén van de twee kampvuren op de Warme Winter Weide in de Efteling staat voorlopig uit. De reden: entertainers van het attractiepark klaagden over de rook die vrijkwam. Ze hadden naar eigen zeggen veel last van de aanhoudende rookwalm rond de vuurkorf.

Op de vernieuwde Warme Winter Weide vinden optredens plaats van zanggroep Zang en Gelukkig en Efteling-personages Pinokkio en Fay de Fee. Het podium bevindt zich tussen twee winterse vreugdevuren in. Mede door de wind zorgde het vuur aan de linkerkant voor overlast bij het ademhalen.

Het kampvuur aan de rechterzijde brandt nog wel. "We hebben inderdaad één van de vuren uit staan vanwege overlast voor onze entertainmentacts", bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Intern wordt bekeken of er een oplossing mogelijk is. De Winter Efteling duurt nog tot en met zondag 4 februari.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be