Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZoo

GaiaZoo al om 13.00 uur dicht vanwege verwachte sneeuw

17-01-2024, 11.26 uur

In Zuid-Limburg kan vanmiddag en vanavond plaatselijk tot 15 centimeter sneeuw vallen. Dat heeft GaiaZoo doen besluiten om de poorten eerder te sluiten. Bezoekers van de dierentuin in Kerkrade zijn vandaag niet welkom tot 16.00 uur, zoals eigenlijk op de openingskalender stond.

"Vanwege de verwachte weersomstandigheden zal GaiaZoo vandaag om 13.00 uur sluiten", valt te lezen in een mededeling op social media en op de website van het Limburgse dierenpark. Weerinstituut KNMI heeft code geel afgegeven. Door de langdurige sneeuw kan verkeershinder ontstaan.

Morgen zijn bezoekers weer welkom, vanaf 10.00 uur. GaiaZoo had al maatregelen genomen vanwege het winterse weer. Zo kunnen de doodshoofdapen in verband met de kou niet meer naar buiten. Hun bosgebied is deze periode gesloten.

Meer GaiaZoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be