Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Nieuw Limburgs pretpark over een jaar open

26-05-2014, 22.27 uur

Voor het eerst in jaren is een idee voor een nieuw Nederlands pretpark daadwerkelijk uitgegroeid tot een concreet project. Afgelopen week ging de bouw van Yumble Roermond van start, een indoor entertainmentpark met attracties gebaseerd op digitale technieken.

Met het slaan van de eerste paal bewijzen de bedenkers dat ze het in ieder geval verder hebben geschopt dan ontelbaar veel fantasten die elk jaar weer tevergeefs claimen hét nieuwe pretparkidee in handen te hebben. En de attracties voor Yumble zijn al bijna allemaal af, vertelt mede-initiatiefnemer Marc Koerts aan Looopings.

"Onze rides staan in loodsen over de hele wereld te wachten om verscheept te worden naar Roermond." Een precieze openingsdatum staat nog niet op papier, maar over een jaar moeten de deuren in ieder geval open zijn.



Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be