Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Nieuw evenement met artiesten in Drents attractiepark: Family Power Weekend

01-03-2024, 15.12 uur

Het Drentse familiepretpark Drouwenerzand krijgt in april twee bekende artiesten over de vloer. Tijdens het Family Power Weekend op zaterdag 20 en zondag 21 april staan youtuber Djamila Verhoef en illusionist Steven Kazàn op het podium. Er zijn meet-and-greets en optredens.

De afgelopen twee jaar nodigde Drouwenerzand vlogger Enzo Knol uit, onder de noemer Knolpower Weekend. Dit keer is dus gekozen voor een andere opzet. Kazàn verzorgt een interactieve show. Verhoef - beter bekend als MeisjeDjamila - doet mee aan een vragensessie.

Wie op tijd tickets boekt, kan zich aanmelden voor exclusieve meet-and-greets. De bekende all-inclusive-formule van Drouwenerzand is ook tijdens het evenement actief. Het park zorgt bovendien voor twee extra foodtrucks, een grabbelton, straattheater, een silent disco en selfiespots. Verder kunnen aanwezigen zich gratis laten schminken.

Tickets
Bezoekers maken daarnaast kans op een ritje in een attractie met één van de artiesten. Drouwenerzand is tijdens het Family Power Weekend geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar voor 23,50 euro per stuk, exclusief 1,50 euro servicekosten. Dat is 6 euro duurder dan de reguliere toegangsprijs.

MeisjeDjamila en Steven Kazàn hebben al wat ervaring in de pretparkwereld. De YouTube-ster, die 1,6 miljoen abonnees heeft, was de afgelopen jaren al meermaals te gast bij de Halloween Spooky Days in Walibi Holland. Kazàn trad vorig jaar nog op tijdens het Slagharen Festival. Ook is hij een graag geziene gast in Toverland.

Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be