Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Bootsafari Beekse Bergen gesloten vanwege hoge waterstand: 'Niet verantwoord'

14-01-2024, 16.12 uurBeeld: @84eric

Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen moeten de bekende bootsafari voorlopig missen. De Brabantse dierentuin heeft de educatieve vaartocht langs wilde dieren tot nader order stopgezet. Hoogwater zorgt voor problemen.

"Let op: de bootsafari is tijdelijk gesloten", valt te lezen op de website van het dierenpark. "In verband met de hoge waterstand is het helaas niet verantwoord om de safariboot te laten varen." Boten zouden niet meer onder een brug door passen.

Beekse Bergen heeft twee safariboten: Livingstone en Stanley. Normaal gesproken kunnen bezoekers kiezen voor een tocht van ongeveer dertig minuten langs onder meer ringstaartmaki's, neushoorns en jaks. De wandel-, bus- en autosafari's zijn nog wel toegankelijk.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be