Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: ritje in Finding Nemo-achtbaan Disneyland Paris met lampen aan

14-01-2024, 15.19 uurBeeld: The Real Review UK

Hoe ziet de Finding Nemo-achtbaan van Disneyland Paris eruit in het licht? Een Britse pretparkfan kreeg onlangs de kans om een ritje te maken in Crush's Coaster met de verlichting aan. Normaal gesproken is de attractie in het Walt Disney Studios Park vrijwel helemaal donker.

Een YouTube-filmpje van ruim twee minuten toont de volledige rit met noodverlichting, vanaf het station tot aan de remmen. Geluiden en andere effecten staan uit. Hoewel de kwaliteit te wensen overlaat, is het baanverloop van de spinning coaster duidelijk te zien.

Ook verraden de beelden hoe kaal het darkridegedeelte oogt zonder sfeerverlichting. De video werd afgelopen week gepubliceerd door het kanaal The Real Review UK. Wanneer het filmpje precies is gemaakt en waarom de lampen aan waren tijdens een rit met bezoekers, is niet duidelijk.

Schildpadden
Crush's Coaster werd in 2007 gebouwd door de Duitse fabrikant Maurer Rides. Disney koos destijds voor een standaardmodel, uitgebreid met een verlengd perron en een extra lus. Bezoekers nemen plaats in karretjes in de vorm van schildpadden. Op één afdaling na is de coaster volledig overdekt.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be