Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Reparaties, vernieuwingen en grondige schoonmaak: Duinrell knapt Tikibad op

06-02-2024, 12.39 uur

Het Tikibad van Duinrell blinkt weer na een grote onderhoudsbeurt. Van maandag 8 tot en met donderdag 25 januari bleef het bekende waterparadijs gesloten voor een renovatie, waarbij al het water uit de binnenbaden is verwijderd. Naast schoonmaak- en schilderwerk was er aandacht voor de technische installaties.

Zo zijn verschillende systemen aangepast om de waterkwaliteit te verbeteren, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "En voor een nog betere luchtkwaliteit zijn diverse luchtkanalen vervangen en werden andere kanalen extra gereinigd." Bij meerdere waterglijbanen vonden reparaties plaats.

Verder ving men verouderde motoren en pompen. "Voor verbetering van de betrouwbaarheid en energiebesparing", legt de voorlichtster uit. In de baden werd het tegelwerk hersteld. "Veel schilderwerk zorgt voor een betere bescherming en een mooie uitstraling."

Attracties
Tot slot stond regulier onderhoud aan bestaande installaties op de planning. "Dat kan alleen als het bad buiten gebruik is." Sinds vrijdag 26 januari zijn waterratten weer welkom in het grootste waterpark van de Benelux. Komend weekend, op zaterdag 10 februari, gaan enkele attracties in het pretpark ook weer open. Het zomerseizoen start op zaterdag 23 maart.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be