Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Medewerkers Duinrell hebben nog steeds geen geld

19-06-2014, 23.52 uur

Personeel van Duinrell krijgt nog steeds te weinig betaald. De loonsverhoging waar ze al jaren recht op hebben, is ondanks talloze beloftes van de directie nog steeds niet doorgevoerd.

"We hebben nog geen cent extra gezien", klaagt een gefrustreerde medewerker. "De vakbond zou ons steunen, maar die hebben zich laten overbluffen door de arrogante houding van het management."

Eigenlijk had werknemersvereniging FNV Horeca beloofd een rechtszaak te beginnen als Duinrell de loonsverhoging op 15 mei nog niet doorgevoerd zou hebben. Inmiddels is het ruim een maand later. Toch gaat de aangekondigde rechtszaak niet door.

"Men zegt er nu echt mee bezig te zijn en dat geloof ik", aldus een vakbondsbestuurder in De Telegraaf. Hij kan niet zeggen wanneer hij wel wil overgaan tot gerechtelijke stappen, mocht Duinrell onverhoopt toch de hand op de knip blijven houden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be