Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vernieuwd restaurant Walibi Holland krijgt de naam Yummy Tummy

14-01-2024, 21.06 uur

Het grootste restaurant van Walibi Holland krijgt een nieuw thema en een andere naam in 2024. Vanaf aankomend seizoen gaat Club W.A.B. door het leven als Yummy Tummy. Dat heeft Walibi-directrice Mascha Taminiau dit weekend bekendgemaakt tijdens een personeelsbijeenkomst. De horecagelegenheid ondergaat een ingrijpende verbouwing.

Het gebouw wordt grotendeels roze. Er komen vier verschillende counters met elk een eigen assortiment. Na het bestellen van een gerecht krijgen bezoekers een buzzer mee, zoals in veel andere pretparken en dierentuinen al gebruikelijk is. Als de pieper afgaat, is het mogelijk om de maaltijd op te halen.

Frisdrank kan getapt worden uit een Coca-Cola-automaat. Verder gaat men in Yummy Tummy koffie serveren van Starbucks. Bij de start van het nieuwe seizoen - zaterdag 30 maart - is de transformatie van het restaurant nog niet gereed. De rest van het omliggende themagebied W.A.B. Plaza moet dan al wel een nieuw uiterlijk hebben.

Speelgoed
Looopings kon in november al melden dat W.A.B. Plaza de naam Play Ground krijgt. Veel attracties krijgen een opfrisbeurt, maar ze behouden de originele namen. Het idee is om van Play Ground een speels en vrolijk gedeelte te maken, met felle kleuren en decoraties gebaseerd op speelgoed.

Zo wordt de bovenkant van zweefmolen Super Swing vormgegeven als een tol. Waterattractie Splash Battle moet straks een brandweerspel voorstellen. De tegenover gelegen thrillride Spinning Vibe krijgt ook een waterthema. Uiteraard ontbreken de hippe Engelse kreten niet, zoals we van Walibi Holland gewend zijn. Een woordvoerder kan de nieuwtjes nog niet bevestigen.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be