Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: torens verschenen op bouwterrein Efteling Grand Hotel

11-01-2024, 14.03 uurBeeld: @powerfulefteling

Er gebeurt weer iets op het bouwterrein van het Efteling Grand Hotel. De afgelopen maanden werd nauwelijks gewerkt op de bouwplaats van het megaproject. Nu de kerstvakantie voorbij is, is er eindelijk wat beweging zichtbaar. Zo zijn de stalen frames van vier torens gearriveerd.

Het Efteling Grand Hotel zal de komende maanden verrijzen in het entreegebied, tussen het Sprookjesbos en het Huis van de Vijf Zintuigen. Door financiële problemen bij een leverancier werd de opening uitgesteld. Werkzaamheden die in september vorig jaar hadden moeten beginnen, zijn uitgesteld tot januari.

Waarschijnlijk komen binnenkort meer onderdelen aan. De gevel van het Efteling Grand Hotel wordt op een andere locatie vervaardigd en vervolgens naar Kaatsheuvel vervoerd. Daarvoor is de firma Byldis Prefab B.V. uit het Brabantse Veldhoven verantwoordelijk. Na een faillissement werd het bedrijf overgenomen door een Duitse investeerder.

Aquanura
Het zeven verdiepingen tellende hotelgebouw wordt niet alleen het grootste hotel van de Efteling, maar ook de eerste verblijfsaccommodatie ín het park. Gasten kijken onder andere uit over watershow Aquanura en het vernieuwde entreegebied Eiland van de Vijf Zintuigen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be