Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
ZooParc Overloon

ZooParc waarschuwt bezoekers: leeuwen en tijgers niet zichtbaar door wateroverlast

07-01-2024, 16.53 uur

Twee prominente diersoorten in de Brabantse dierentuin ZooParc Overloon zijn tot nader order niet te zien. Het dierenpark kampt met wateroverlast door de vele regen van de afgelopen periode. Bezoekers moeten de leeuwen en tijgers om die reden missen.

De publiekstrekkers werden noodgedwongen naar binnen gehaald, laat de dierentuin weten op social media. "Door de hevige regenval van de afgelopen weken, hebben we op diverse plekken in het park te maken met wateroverlast", luidt de boodschap.

"Om deze reden zijn de leeuwen en tijgers helaas niet zichtbaar." De binnenverblijven zijn niet toegankelijk voor publiek. Zooparc Overloon is eigendom van recreatiegroep Libéma. Men huisvest leeuwen in het Afrikaans gedeelte Ngorongoro. In het gebied Jangalee zijn witte en Siberische tijgers te vinden.

Meer ZooParc Overloon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be