Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: jongeren roken joint in Efteling-attractie

04-01-2024, 09.36 uurBeeld: Battiebois

Een groepje Limburgse jongeren heeft onlangs rotzooi getrapt in de Efteling. De klierende jochies staken onder meer een joint op in één van de attracties. Ze schaamden zich niet voor hun gedrag. Sterker nog: het voorval werd vastgelegd op video en gepubliceerd op een YouTube, in een vlog met de titel 'Stoned in de Efteling!'.

Roken is in de Efteling alleen toegestaan in enkele afgebakende rookzones. Een sigaret of joint opsteken ín een attractie is helemaal uit den boze. Toch haalden de bezoekers zonder blikken of blozen een joint tevoorschijn in een bootje van vaartocht Gondoletta. "In deze video worden er groene toppen gerookt in de bootjes van de Efteling!", luidt de trotse omschrijving.

De beelden verschenen op een YouTube-kanaal met de naam Battiebois. Elders in de video is te zien hoe de jongeren snoep in de lucht gooien in de wachtrij van Baron 1898, een broodje op de grond smijten bij Villa Volta en een zaklamp aanzetten in de donkere achtbaan Vogel Rok. In dat laatste geval grijpt het personeel in.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be