Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Foto's: honderden bezoekers van Brabants pretpark doen nieuwjaarsduik

01-01-2024, 20.04 uur

Enkele honderden bezoekers van het Brabantse pretpark BillyBird hebben zich vanmiddag gewaagd aan een ijskoude nieuwjaarsduik. In het attractiepark, gelegen in Volkel, wordt het nieuwe jaar traditiegetrouw afgetrapt met een frisse duik in het strandbad.

Daar kwamen vandaag zo'n 450 bikkels op af, vertelt een woordvoerder aan Looopings. De nieuwjaarsduik was gratis toegankelijk voor abonnementhouders. Een dagticket kostte 2,50 euro. BillyBird zorgde voor erwtensoep en Unox-mutsen.

BillyBird Park Hemelrijk staat tot en met zondag 7 januari in het teken van het evenement Winterland, met extra activiteiten en entertainment. Bezoekers kunnen marshmallows roosteren, naar verhalen luisteren bij een kampvuur en een poppentheater bekijken. Daarnaast zijn De Ballenfabriek, Zeeroversland en de botsauto's geopend.

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be