Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand: slecht bereik, dus geen app

19-05-2014, 08.57 uur

Dat Phantasialand als een van de weinige pretparken nog geen eigen mobiele app heeft, komt door het extreem slechte telefoonbereik in de regio.

"Het liefst zouden we veel meer ondernemen op mobiel gebied, zoals apps, speciale schermen in de wachtrijen en het versturen van sms'jes aan bezoekers", vertelt een woordvoerster in een interview met branchemagazine Park World. "Maar we ervaren grote problemen met de telefoonverbinding hier. In sommige delen van het park heb je zelfs helemaal geen bereik."

Een conceptversie van een app is al een tijdje af. Phantasialand wil echter wachten met het uitbrengen ervan tot de verbindingsproblemen zijn opgelost.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be