Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe vakantiehuizen Attractiepark Slagharen gaan Rancho Grande heten

21-12-2023, 16.19 uur

Attractiepark Slagharen maakt meer bekend over nieuwe accommodaties, die per direct te boeken zijn. Vorige maand werd duidelijk dat het Overijsselse pretparkresort een deal had gesloten voor de bouw van zestig nieuwe vakantiewoningen, geschikt voor acht personen. Vandaag onthult men de naam, het uiterlijk en het interieur.

Tot nu toe had Slagharen alleen huisjes voor maximaal zes personen. Vanwege de extra ruimte kregen de accommodaties de naam Rancho Grande. Het eerste gedeelte van de titel verwijst volgens het park naar "een plek waar cowboys samenkomen". "Deze naam past perfect bij de stijl van het Wilde Westen."

Het is mogelijk om een nieuwe lodge te boeken - minimaal twee nachten - met een aankomstdatum vanaf maandag 1 juli 2024. Een Rancho Grande beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met een keuken. Op een later moment onthult Slagharen nog een speciale vip-variant van de huisjes.

Geen camping
De nieuwe accommodaties worden gebouwd op de plek van de camping. Naast de hoofdparkeerplaats moet op den duur een nieuwe camping komen te liggen. "De plannen bevinden zich nog in de ontwikkelingsfase, waardoor een openingsdatum in 2024 of 2025 nog niet definitief is vastgesteld", zegt een woordvoerder. Voorlopig heeft Slagharen dus geen eigen camping.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be