Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Kerstparade en extra attractie bij winteropening Bellewaerde Park

26-12-2023, 13.16 uurBeeld: leroypretparkfan.be, Themepark Magic

Bellewaerde Park breidt het winteraanbod uit. Ruim twee weken geleden ging het nieuwe evenement Bellewaerde Kerst van start. Nog niet alle onderdelen waren aanwezig. Zo is afgelopen weekend een extra attractie gearriveerd. Daarnaast kunnen bezoekers in de kerstvakantie kijken naar een kerstparade.

De stoet - met onder andere rendieren en kerstelfjes - komt twee keer voorbij op alle openingsdagen tot en met zondag 7 januari. Het Belgische pretpark belooft "sprankelende praalwagens, de magie van kerst en de Kerstman".

De wagen zijn te bewonderen in het daglicht om 16.00 uur en in het donker om 18.00 uur. Bellewaerde heeft de parade niet zelf ontwikkeld: de act wordt verzorgd door de externe leverancier Twice Entertainment.

Twee verdiepingen
Het park huurde ook een kermisattractie in: spiegeldoolhof Magic World. Het twee verdiepingen tellende labyrinth van exploitant Luc Cattin is neergezet in de buurt van treintje Bengal Express. De gratis toegankelijke attractie opent steeds om 11.30 uur.Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be