Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hossoland

Nieuw Pools attractiepark deelt meer ontwerpen

20-12-2023, 23.59 uur

In Polen wordt momenteel gebouwd aan een volledig nieuw themapark: Hossoland. Deze week deelt het attractiepark verschillende nieuwe ontwerpen. Twee tekeningen tonen het station van een achtbaan, onderdeel van een toekomstig drakengebied. Verder komt een horecagelegenheid met een nautisch thema in beeld.

Op een ander ontwerp is een haventje zichtbaar, dat associaties oproept met The Lord of the Rings. Er wordt "een buitengewone legende over een charmant visserdorp" aan gekoppeld, meldt Hossoland. "Het was een dorpje dat niet alleen reizigers trok met zijn pittoreske ligging aan de oever van een mysterieus meer, maar ook een verhaal vertelde dat de harten van mensen sneller deed kloppen."

De afbeeldingen zijn afkomstig van het Nederlandse bedrijf Jora Vision. Bij de aankondiging van het project, in september 2022, kwamen al een hoop tekeningen naar buiten. De opening van het park werd onlangs uitgesteld. Eigenlijk had Hossoland in het voorjaar van 2024 af moeten zijn. Een nieuw openingsmoment is nog niet bekendgemaakt. Op het terrein staan al wel veel bouwwerken op hun plek.

Meer Hossoland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be