Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Lichteffect tovert vrijevaltoren Walibi Belgium om tot grootste kerstboom van het land

19-12-2023, 12.47 uur

Dalton Terror, de vrijevaltoren van Walibi Belgium, oogt deze winter als de grootste kerstboom van België. Het pretpark heeft een indrukwekkende lichtinstallatie geïnstalleerd rond de 77 meter hoge freefall. Door zogeheten moving heads te richten op de top van de attractie, ontstaat een gigantische kerstboom van licht.

De lampen staan op de daken van gebouwen in Walibi's cowboygebied. Verschillende keren per avond komen ze in beweging op muziek, voor een korte lichtshow. Dalton Terror, waarin waaghalzen met zo'n 110 kilometer per uur naar beneden storten, blijft ondertussen gewoon geopend.

Wie het lichtspektakel met eigen ogen wil aanschouwen, kan daarvoor nog tot en met zondag 7 januari terecht in Walibi. Grote delen van het park zijn aangekleed in kerstsferen. Wildwaterbaan Radja River, boomstambaan Flash Back en hangende achtbaan Vampire gaan niet open. De rest van de attracties wel, mits de weersomstandigheden het toelaten.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be