Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: deze winter speciale schaatsshow in Walibi Belgium

20-12-2023, 21.43 uur

In Walibi Belgium is deze winter een professionele schaatsshow te zien. Tijdens kerst-evenement Walibi Winter kunnen bezoekers dagelijks kijken naar een twintig minuten durende voorstelling op de overdekte ijsbaan in Crystal Pavilion. Daarvoor werkt het pretpark samen met de Franse leverancier Delice Show.

In Crystal Pavilion, onderdeel van wintergebied Frozen Land, krijgen de bezoekers de kans om te schaatsen. Drie keer per dag wordt de ijsbaan leeggehaald voor de muzikale show met kunstschaatsers.

De productie start om 13.00, 15.30 en 18.00 uur. Men maakt gebruik van bekende filmsoundtracks, onder andere uit Home Alone, The Polar Express en Frozen. De schaatsbaan heeft een oppervlakte van 750 vierkante meter.

Uitzondering
Walibi Winter vindt nog plaats van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari, met uitzondering van maandag 25 december en maandag 1 januari. De poorten zijn open van 11.00 tot 19.00 uur, behalve op zondag 24 en zondag 31 december. Dan sluit het park een uur eerder.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be