Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Merchandise van The Streamers te koop in de Efteling: 70 euro voor een trui

18-12-2023, 12.12 uur

De Efteling verkoopt vanaf vandaag speciale merchandise van The Streamers, de gelegenheidsband die op tweede kerstdag een livestream verzorgt vanuit het attractiepark. In souvenirwinkel Efteldingen worden winterse truien verkocht met het Streamers-logo erop. Daarbij is de letter e vervangen door een Efteling-embleem.

Verder staan er witte sterren en ijskristallen op de zwarte hoody's. Een trui voor volwassenen kost 70 euro. Er zijn ook kindermaten, voor 60 euro per stuk. De Efteling en de artiesten zullen niet aan de prijzige producten verdienen: de opbrengst gaat naar War Child.

Dat is ook het goede doel waarvoor men aandacht vraagt tijdens het kerstconcert. De stream is op dinsdagavond 26 december gratis te volgen, maar de initiatiefnemers vragen kijkers om een vrijwillige donatie te doen aan War Child. "Niet ieder kind zit er warmpjes bij deze winter", staat op een bord in de winkel.

21 artiesten
In totaal staan straks 21 artiesten op het podium, waaronder Nielson, Bizzey, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Emma Heesters, VanVelzen, Nick Schilder, Ronnie Flex, Paul de Leeuw, Simon Keizer, Snelle en Paul de Munnik. Chef'Special verzorgt het voorprogramma. Ook Frank Lammers, Youp van 't Hek en Jochem Myjer sluiten zich aan.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be