Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium komt met retro-souvenirs: oud logo op shirts, truien en petten

16-12-2023, 18.29 uur

Walibi Belgium knipoogt naar het verleden met een nieuwe souvenircollectie. In het Belgische pretpark zijn deze winter speciale retro-producten verkrijgbaar. Op de artikelen staat het oude Walibi-logo, dat in gebruik was van 2005 tot en met 2010. Het assortiment wordt aangeduid met de titel "vintage limited edition".

Nostalgici kunnen onder andere kiezen voor een spijkerjasje, een grijze trui (42,90 euro), een wit T-shirt (21,90 euro), een mok (7,90 euro) en een pet (14,90 euro). Verder zijn er glazen (6,90 euro), sleutelhangers (5,90 euro) en twee soorten pennen (6,90 euro) in de klassieke Walibi-stijl.

Het beeldmerk werd wel aangepast: in plaats van Walibi Belgium is de term Walibi Park zichtbaar. Mogelijk wil men de souvenirs ook kunnen aanbieden in andere Walibi-vestigingen. Er bestaan vandaag de dag drie Walibi-locaties: Walibi Belgium, Walibi Holland en Walibi Rhône-Alpes.

Slogan
Op de mok staat de leus "Walibi bi-bi J'en suis BABA", de oude slogan van het attractiepark. Fans komen de artikelen tegen in de grote winkel bij de ingang en in één van de chalets op een tijdelijke kerstmarkt. Er worden eveneens nieuwe kerstballen, kerstmokken, sneeuwbollen en kerstknuffels verkocht.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be