Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany zet muziek van kerstparade online

16-12-2023, 09.06 uur

Movie Park Germany heeft een speciale soundtrack laten maken voor een nieuwe lichtjesparade. Tijdens winteropening Hollywood Christmas komt dagelijks Movie Park's Christmas Parade voorbij, met muziek van huisleverancier IMAscore. De titelsong Hollywood Christmas is nu online te beluisteren.

Het ruim vier minuten durende lied staat sinds gisteren op verschillende streamingplatforms, waaronder Spotify. Men zorgde ook voor een karaokevariant en een instrumentale versie. Als componisten worden IMAscore-medewerkers Sebastian Kübler en Xaver Willebrand vermeld.

Het Duitse attractiepark is voor het eerst geopend in de wintermaanden. Movie Park's Hollywood Christmas vindt nog plaats tot en met zondag 7 januari. Naast de kerstparade bestaat het entertainmentaanbod onder andere uit meet-and-greets met de Kerstman, een illusieshow met Christian Farla, de Christmas Tree Celebration en een dronespektakel.

Studios on Parade
Afgelopen zomer verscheen de muziek van de reguliere parade Movie Park Studios on Parade ook al online, eveneens gemaakt door IMAscore.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be