Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Kerstman speelt hoofdrol in nieuwe videoclip Europa-Park

15-12-2023, 16.40 uur

Europa-Park lanceert een nieuwe videoclip om het winterseizoen kracht bij te zetten. Het Duitse attractiepark ontwikkelde een eigen album met kerstliedjes: Winterzauber im Europa-Park. Eén van de elf nummers is voorzien van een eigen clip, opgenomen in het pretparkresort. De Kerstman speelt de hoofdrol.

Het nummer Die Schönste Jahreszeit, gemaakt door huisband Europa United, duurt iets meer dan twee minuten. In de video zien we hoe de Kerstman door kinderen getrakteerd wordt op een Golden Ticket voor Europa-Park. Vervolgens laat hij zichzelf in de watten leggen in de hotels en attracties.

Ook waterpark Rulantica, VR-beleving Yullbe en restaurant Eatrenalin komen voorbij. Zo maakt de kindervriend een plons in het golfslagbad van Rulantica. In het park loopt hij parkeigenaar Roland Mack tegen het lijf, waarmee hij op de foto gaat. Na het zien van de schaatsshow kan de Kerstman het niet laten om zelf ook het ijs op te gaan.

Waterattracties
Het winterseizoen van Europa-Park duurt van zaterdag 2 december tot en met zondag 7 januari. De meeste waterattracties blijven gesloten. Bezoekers zijn dagelijks welkom van 11.00 tot minimaal 19.00 uur, met uitzondering van zondag 24 en maandag 25 december. Dan blijven de poorten dicht.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be