Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark vernieuwt entertainmentaanbod: nieuwe gezichten

20-02-2024, 20.31 uur

Het entertainmentaanbod van Ouwehands Dierenpark wordt komend voorjaar vernieuwd. De dierentuin in Rhenen introduceert binnenkort nieuwe gezichten: de personages Lynn en Jay. Zij krijgen een interactieve familieshow in een nieuw theater, dat wordt gebouwd naast het Jungle Restaurant. De huidige Theatertent moet daarvoor wijken.

Het park spreekt over edutainment: entertainment wordt ingezet om natuurbeschermingseducatie aan de man te brengen. Het idee is dat bezoekers zich na afloop willen inzetten voor de natuur. Lynn en Jay zullen zich ook op andere plekken in het park laten zien, bij de reuzenpanda's en koala's.

De afgelopen jaren stond het entertainment in Ouwehands Dierenpark in het teken van het karakter Bamboo Bill, met zijn vrienden Jungle Jack, Prairie Pip en Mountain Mike. Bamboo Bill is sinds september 2023 niet meer te zien, maar hij zal in het voorjaar terugkeren.

RavotAapia
Samen met Jungle Jack verzorgt Bill dan een show in een nieuw theater in de overdekte speeljungle RavotAapia. Avonturiers Prairie Pip en Mountain Mike trekken na eind maart de wijde wereld in. De dierentuin zegt hen "ontzettend dankbaar" te zijn voor hun jarenlange betrokkenheid bij het park.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be