Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Didi'Land Paradisland

Twee gewonden bij Franse achtbaancrash

10-05-2014, 15.00 uur

Twee kinderen zijn gistermiddag zwaargewond geraakt bij een achtbaanongeluk in het Franse pretpark Didiland. Tijdens het omhoog takelen brak een karretje van de nieuwe Cyclon Coaster van de ketting af, waardoor de inzittenden met een rotgang achteruit de lift af raasden.

Vervolgens klapten ze op volle snelheid tegen een andere stilstaande trein aan. De slachtoffers, twee meisjes van 10 en 11, moesten met ernstige hoofdwonden naar het ziekenhuis worden gebracht. "Ik heb geen idee hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren", zegt de directeur van het park. "De attractie is nog geen maand geleden geopend. Hij voldeed aan alle veiligheidseisen."

Meer Didi'Land Paradisland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be